Маркетинг

Маркетингът е традиционно сбор от дейности, които са насочени към създаване на рентабилност в работата на предприятие чрез обмен, те се използват за насочване на потока на продукти и услуги от производителя до потребителя.

Маркетингът бива пасивен – отговарящ на пазара, и активен – въздействащ на пазара; за инвестиционни, хранителни и промишлени стоки, за интелектуални продукти и услуги.

Според последното определение на Американската маркетингова асоциация (AMA) маркетингът е организационна функция и съвкупност от процеси за създаване, комуникиране и предоставяне на стойност за потребителите за управление на взаимоотношенията с тях по начин, по който се облагодетелстват организацията и всички свързани с нея страни.

За успешното продаване на различни продукти в Интернет се използват различни стратегии, които подтикват или предразполагат посетителите да купуват. Ако не се спазват определени „закони“, може никога да не осъществите продажба. Трябва да се стремите да не допускате нито един от тях да е сгрешен, защото само в съвкупност правят един сайт добре организиран. За какви проблеми става въпрос? Например като:

— лош дизайн
— подбиране на лош текстов формат
— прекалено много реклами
— използване на прекалено много ефекти
— липса на лични данни/начини за връзка
— неподходящо подреждане на информацията
— прекалено много излишни обяснения за продукта, които не вълнуват купувача
— бавно зареждане
— липса на мета тагове и описание (Google Adwords се използва за подбор на ключовите думи)
— трудна навигация

                Затова ние сме се съсредоточили, да помагаме на нашите клиенти в развитието на своите маркетингови стратегии, както в дигиталния маркетинг, така и в подобряване на техниките за продажби.

В частта Дигитален маркетинг, ние предлагаме на нашите клиенти, следните услуги:

  •    Управление на Facebook fun page – представете бизнеса си по един уникален начин, в най-използваната и голяма социална мрежа;
  • Управление на Twitter accountза българския пазар, социалната мрежа Twitter, все още не е толкова силно разпространена и използвана;
  • Създаване и поддържане на Web site – присъствието в интернет в днешния дигитален свят е неминуемо. Ние сме тук, за да разработим Вашето уникално присъствие в кибер пространството.
  • Създаване на концепция за E-mail маркетинг кампании – изработка на e-mail шаблони, с които вашите делови електронни писам ще са по –  привлекателни за вашите контрагенти.

 

Ако не намирате услуга, която ви интересува, винаги може да се свържете с нас